Våra tjänster

Formgivning
Vi hjälper dig utveckla ditt varumärke genom att formge logotypen och den grafiska profilen. Vi sätter en snygg grafisk form på hemsidor, brevpapper, broschyrer, kataloger, böcker, annonser och så vidare.

Trycksaker
Presens hjälper dig att trycka kuvert, foldrar, kataloger, böcker, visitkort, kortlekar. Ja, kort sagt allt.

Mässor, expo och dekor
Behöver du exponera dig? Det kan röra sig om allt från bil- eller fönsterdekor till roll-ups för roadshowen eller till en hel monter till den kommande mässan.

Nyemissoner och noteringar
Vi har lång erfarenhet av att formge memorandum, teasers och prospekt. Vi ger dig också förslag på hur du kan marknadsföra din nyemission.
Läs mer
»

 

Internet
Vad har du för strategi på internet? Är FaceBook, Twitter eller Google AdWords något för dig? Vi hjälper dig att hitta en strategi för din hemsida.

Hemsidor
Behöver du en liten enkel hemsida för snabb publicering, eller är det dags att göra som proffsen och skaffa ett eget CM-System? Vi utvecklar dynamiska hemsidor som du kan administrera själv. Hemsidan skrivs i PHP-, CSS2 och XHTML-kod. Vi använder MySQL som databas.

Nyhetsbrev
Vi formger och kodar HTML-mail som fungerar i de flesta e-postklienter. Detta är ett effektivt sätt att nå ut till sina kunder med information och erbjudanden.

Give-aways
Varför inte förstärka din goodwill genom att ge bort en kaffemugg med din snygga logga på? När vi kommer till den här typen av marknadsföring är det bara fantasin som sätter gränser. Vi på Presens har ganska livlig fantasi.

Trycksaker

Presens har lång erfarenhet av att ta fram snygga, kostnads-effektiva och säljande trycksaker. Vi gör allt från visitkort till inbundna böcker.

Internet

Presens hjälper dig med din närvaro på internet. Är det kanske hög tid att fräscha upp hemsidan nu? Eller är Google Adwords något för dig?

Expo & dekor

Panik inför mässan? Dags att dekorera bilen? Eller behöver du fixa nya fina skyltar? Vi producerar allt från roll-uper och flaggor till hela mässmontrar.

 

Presentreklam

Bygg goodwill och stärk ditt varumärke med enkla medel. Med uppskattade give-aways stärker du relationerna. Hör med oss så tar vi fram förslag.