Prospekt

Nyemission

Företrädesemission 2 februari – 24 februari 2010

I samband med att Kopparberg Mineral förvärvar Lundin Mining Exploration AB genomför man nu en nyemission.

Presens hjälper Kopparberg Mineral med att sätta en snygg layout på deras 104-sidor tjocka Prospekt. Prospektet trycks i en mindre upplaga om 120 exemplar. Samtidigt producerar vi en 4-sidig teaser som bland annat går med som bilaga i tidskriften Aktiespararen. Total trycks en upplaga av Teasern i 75 300 exemplar. Presens stod för alla kontakter med tryckeriet och såg till att allt levererades till alla i rätt tid.

Under teckningsperioden genomför Kopparberg Mineral en banner-kampanj på internet. Till detta har Presens tagit fram 3 olika banners med samma budskap.

» Ladda ner Prospekt (PDF 7.9 MB)
» Ladda ner Teaser (PDF 1.7 MB)

» Läs mer om Presens och emissioner

AdTail AB
United Media AB

Teaser

April 2010

» www.unitedmedia.se

Läs mer

Prozon AB
Prozon AB

Företagsinformation

Februari 2010

» www.prozon.se

Läs mer

Kopparberg Mineral Prospekt
Kopparberg Mineral AB

Prospekt, Teaser & banners

Feb 2010

 

Läs mer

AdTail AB
AdTail AB

Teaser

Februari 2009

» www.adtail.se

Läs mer

Trycksaker

Presens har lång erfarenhet av att ta fram snygga, kostnads-effektiva och säljande trycksaker. Vi gör allt från visitkort till inbundna böcker.

Internet

Presens hjälper dig med din närvaro på internet. Är det kanske hög tid att fräscha upp hemsidan nu? Eller är Google Adwords något för dig?

Expo & dekor

Panik inför mässan? Dags att dekorera bilen? Eller behöver du fixa nya fina skyltar? Vi producerar allt från roll-uper och flaggor till hela mässmontrar.

 

Presentreklam

Bygg goodwill och stärk ditt varumärke med enkla medel. Med uppskattade give-aways stärker du relationerna. Hör med oss så tar vi fram förslag.