Adtail Teaser och memorandum

Presens gör material i sista sekund

Publicerat 24 mars 2011

I början av vecka 11 blev vi kontaktade av en smått desperat kund. De behövde ha en roll-up, en 4-sidig informationsfolder samt visitkort. Allt skulle formges, produceras och levereras senast tisdagen nästkommande vecka. Materialet skulle användas vid en investerarträff. Prata om utmaning.

Vi skruvade upp produktionen och gav full gas. Även om ledtiden var i kortaste laget så lyckades vi inte bara leverera material. Vi levererade bra material av hög kvalitet. Det är exakt det Presens handlar om. Ibland kör det ihop sig och det är då vi verkligen får bekänna färg. Vi vet hur viktigt det är med bra material och därför gör vi allt vi kan för att leverera just det.

Per Östling / VD

Aktuellt

United Media AB
Presens gör material
i sista sekund

MedicWave AB

24 mars 2011

Läs mer

Ca Städservice
Bildekor med avancerad bildretusch

CA Städsevice

13 februari 2011

Läs mer

Trycksaker

Presens har lång erfarenhet av att ta fram snygga, kostnads-effektiva och säljande trycksaker. Vi gör allt från visitkort till inbundna böcker.

Internet

Presens hjälper dig med din närvaro på internet. Är det kanske hög tid att fräscha upp hemsidan nu? Eller är Google Adwords något för dig?

Expo & dekor

Panik inför mässan? Dags att dekorera bilen? Eller behöver du fixa nya fina skyltar? Vi producerar allt från roll-uper och flaggor till hela mässmontrar.

 

Presentreklam

Bygg goodwill och stärk ditt varumärke med enkla medel. Med uppskattade give-aways stärker du relationerna. Hör med oss så tar vi fram förslag.